Audio bestanden

Een reeks audio bestanden om te helpen weer in de rust te komen.

In de praktijk krijg ik vaak kinderen die veel in het hoofd zitten en daardoor minder goed hun lijf kunnen voelen. Subtiele signalen zoals oplopende emoties waarnemen is dan erg lastig. Om deze kinderen te helpen heb ik een reeks audiobestanden gemaakt om stap voor stap weer in contact met hun gevoel te komen, maar ook met hun zelfhelendvermogen en hun innerlijke rust. 
Maar met deze mentaal ingestelde kinderen kwam ik vaak ook in contact met mentaal ingestelde ouders. Ouders die, net als hun kind, ook moeite hadden met in contact komen met hun lijf. Maar hoe doe je dat, je hoofd even uitzetten? Ook voor deze ouders maakte ik een reeks audio bestanden. 

Als Kinder- en Jeugdtherapeut merk ik dat veel kinderen moeite hebben met uit hun hoofd te komen en de verbinding met het lijf te maken. Veel kinderen geven aan dat hun gedachten alle kanten op gaan en moeizaam stop te zetten zijn. Maar voelen ook moeizaam hun opbouwende emoties aan. Lastig in slaap komen, spanning in het lijf en fysieke klachten als hoofdpijn of buikpijn kunnen een gevolg zijn. Zeker in een veranderende tijd als dit!  

Met deze reeks audiobestanden leer ik kinderen om weer bewust contact met het lijf en hun gevoel te maken. Om de beweging naar binnen te maken en zo via het onderbewuste de innerlijke rust en het zelfhelendvermogen te activeren en te versterken. 

Op deze wijze krijgen zij handvatten hoe ze meer in balans kunnen blijven in de drukke wereld waar ze zich in bevinden.

Bij deze audio reeks krijgt u een brief met uitleg hoe de audio's het beste in te zetten zijn met uw kind.