Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Jess de waal
een jaar geleden

Wat een topvrouw die van haar passie haar werk gemaakt heeft! Ze weet haar kennis om te zetten in hap klare overzichten waar je ook daadwerkelijk veel aan hebt en kan toepassen. De oudertraining is een absolute aanrader en zou haast verplicht moeten worden aan alle ouders omdat het zo verhelderend, inzichtelijk en vooral makkelijk toe te passen is in je gezin. Heb een heel ander gezin met meer begrijp onderling en ieder met zichzelf. Duidelijke stappen met bijbehorende korte en heldere uitleg.

Henri Slijkhuis
een jaar geleden

De oudertraining was zeer verhelderend! Het werd goed uitgelegd op een leuke manier waardoor ik meer inzichten heb gekregen en vooral handvatten die makkelijk zijn toe te passen. Melody is erg professioneel en kon van mens tot mens goed aansluiten en meedenken. Ze heeft snapt waar ze over praat en het voelde veilig en vertrouwd bij haar en ze dacht mee over wat passend en helpend kon zijn. Ontzettend dankbaar voor de training, heeft mij en mijn kinderen als gezin verrijkt!

Judith
3 jaar geleden

Melody is een professionele, vakbekwame kindertherapeut. Ze heeft onze zoon van 10, en ook ons al ouders, handvatten gegeven om dezelfde taal te spreken, waardoor we elkaar beter begrijpen. Melody voelt goed aan wat er speelt. Je voelt je snel op je gemak bij haar en ze communiceert helder waardoor duidelijk is wat je van haar kan/mag verwachten. Dankjewel Melody voor je hulp!