Documenten

Algemene voorwaarden

De Algemene voorwaarden van Praktijk Infini kunt u via de onderstaande link downloaden. 

Algemene Voorwaarden Praktijk Infini
PDF – 712,8 KB 754 downloads

Uw privacy                                                                            

Privacy Verklaring
PDF – 671,0 KB 762 downloads

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat uw behandelende therapeut een dossier aanlegt. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Wat uw dossier precies bevat en hoe Praktijk Infini er voor zorgt dat uw privacy gewaarborgd blijft leest u in het te downloaden document hieronder. 


Beroepscode

Welke verwachtingen heeft de beroepsvereniging Vereniging Integrale Vitaliteitskunde van zijn leden. Lees het in het te downloaden document hieronder. 

Beroepscode
PDF – 406,7 KB 783 downloads

De wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (WKKGZ).

WKKGZ
PDF – 317,7 KB 775 downloads

We doen er alles aan om u op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat u ergens niet tevreden over bent. Het is belangrijk om deze onvrede eerst met ons te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als u kenbaar maakt waarover u ontevreden bent of wat u anders wilt hebben. Wilt of kunt u de klacht niet met ons persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kunt u gebruikmaken van een gratis klachtenfunctionaris via de beroepsvereniging. Deze ondersteunt u bij het formuleren van uw klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Er wordt samen met u gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor uw klacht. Uw klacht wordt binnen 6 weken afgehandeld. De te lopen procedure hiervoor is in het onderstaande te downloaden document te lezen. 


Tuchtrecht

Alle leden van de VIV zijn aangesloten bij een rijks-erkende geschillenregeling. Na een uitspraak van een Geschillencommissie bestaat de mogelijkheid om een klacht alsnog voor te leggen aan een tuchtcollege. Indien de geschillencommissie een klacht niet ontvankelijk verklaart, kan de klacht ook rechtstreeks aan het tuchtcollege worden voorgelegd. VIV leden die zijn opgenomen in het register van de RBCZ zijn onderworpen aan het tuchtrechtreglement van TCZ. Het reglement voor het Tuchtrecht is in de link hieronder te downloaden.

Tuchtrecht
PDF – 400,7 KB 750 downloads

Meldcode huiselijk geweld                                                

Meldcode Huiselijk Geweld En Kindermishandeling
PDF – 403,3 KB 764 downloads

Als therapeut ben ik verplicht het hiernaast te downloaden stappenplan te volgen wanneer er vermoedens zijn van huiselijk geweld of kindermishandeling.