Oudercursus in een groep

'Mijn kind beter begrijpen.'

In het groepstraject volgt u de oudercursus met meerdere ouders, met voorkeur met uw (ex-)partner samen (ook in geval van scheiding!).
Dit omdat in de meeste gevallen beide ouders een belangrijke rol in de opvoeding hebben. De cursus heeft het beste effect als beide ouders dezelfde theorie en praktijkoefeningen toepassen, zodat er bij het kind zo min mogelijk verwarring ontstaat. 

Het aantal deelnemende ouders is per cursus verschillend. Een week voor de cursus krijgt u informatie over het definitieve aantal deelnemers en verdere praktische info. 
De training zal vervolgens in onze praktijk in Lelystad plaatsvinden, bestaande uit 4 bijeenkomsten. Tussen de 3e en 4e bijeenkomst zit 2 weken, zodat de aangeboden theorie wat meer kan zakken en er meer ruimte en tijd is om thuis te oefenen. 
In onze yoga zaal in de praktijk in Lelystad is er voldoende ruimte zodat we met de huidige coronamaatregelen rekening kunnen houden. 

De kosten voor de gehele cursus zijn €100,- per persoon.


Eerst volgende cursus is nog in de planning. 

Inschrijfformulier oudercursus
Bij verzending van dit formulier heeft u een voorlopige aanmelding gedaan. Praktijk Infini neemt binnen 2 werkdagen contact met u op voor informatie over de cursus en de huidige wachtlijst.